Oi meninas, e se um dia você acordar for levantar seus host kids e ouvir a frase:
"Nanny i want to eat pancakes."
What do you do?
Do you know how to make pancakes?
If not, let me teach you, that’s not our traditional pancakes.
That’s American pancakes.
Let’s cook?
First we get the ingredients
-{PANCAKES}-
- 1 1/2 cups flour, sifted
- 1-1 1/4 cups milk
- 1 3/4 teaspoons baking powder
- 3 tablespoons melted butter
- 1-2 eggs
- 1 teaspoon salt
- 3 tablespoons sugar
After we do pancake dough
- In a large bowl, sift the flour a second time with the dry ingredients. In a separate bowl, beat the eggs lightly, and add the milk and butter. Pour the liquid into the dry ingredients. Quickly mix with a spoon only enough to moisten the dry ingredients. Don’t overbeat.
- Pour spoonfuls of batter onto a lightly greased frying pan or griddle that has been preheated on a low or medium flame. After 2 or 3 minutes, when bubbles have formed on the upper surface, turn the cakes. Cook another minute or two, until brown.
Serve at once, makes 3-4 servings.
Can be served with:
- Maple Syrup;
- Fruit syrup;
- Jelly;
- Confectioners’ sugar;
- Honey
- Strawberries
- Chocolate syrup.
Traduzindo
Se não, deixe-me te ensinar,
essas não são nossas
tradicionais panquecas.
Essas são panquecas americanas.
Vamos cozinhar?
Primeiro pegamos os ingredientes:
-{PANQUECAS}-
- 1 1/2 xícara de farinha de trigo peneirada
- 1 a 1 1/4 xícara de leite
- 1 3/4 colher de chá de fermento em pó
- 3 colheres de sopa de manteiga derretida
- 1 a 2 ovos
- 1 colher de chá de sal
- 3 colheres de sopa de açúcar
Depois nos fazemos a massa da panqueca:
- Numa tigela grande, peneire a farinha uma
segunda vez com os ingredientes secos. Separadamente, bata os ovos de leve e
adicione a manteiga e o leite. Despeje o líquido dentro dos ingredientes secos.
Rapidamente, misture com uma colher só o suficiente para umedecer os
ingredientes secos. Não bata demais.
- Despeje algumas colheres de massa numa
frigideira ou chapa levemente untada e previamente aquecida, fogo baixo a
médio. Após 2 ou 3 minutos, quando se formarem bolhas na superfície, vire as
panquecas. Cozinhe mais 1 minuto ou 2, até ficarem douradas. Sirva imediatamente, Rende 3 a 4 porções.
Pode ser servido com:
- Maple Syrup;
- calda de fruta;
- geléia;
- açúcar de confeiteiro;
- honey
- strawberries
- chocolate sauce
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